sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Elämys vuorella

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja nautiskeltiin aamupalasta ihanan näköalan kera. Me oltiin varattu jetski safari maanantaille, joten haluuttiin varmistaa paikka jo sunnuntaina, että varmasti löydettäis perille. Samalla ajateltiin vähän ottaa aurinkoa rannalla. Löydettiin ranta rantabaareineen ja -tuolineen ja koska en ollut muistanut ottaa rantapyyhettä mukaan, päätettiin vain nautiskella drinkit auringossa. Heti aamupäivästä oli jo 26 astetta lämmintä, joten lämpöä riitti. Käytiin vielä laiturilla kokeilemassa veden lämpötilaa. Välimeri on niin kirkas! Ja lämminkin vaikka vasta kesäkuun alussa mennään. Ihan uskomatonta, että näkee meren pohjan ja turkoosin veden.


Lounastettiin tunnellmallisessa kahvilassa/viinibaarissa lähellä rantaa. Hinnat ei ollut niin alhaiset kuten me oltiin oletettu. Hintataso on kuitenkin melko samanlainen kuin täällä Pohjoisessakin. Tosin varmasti löytyy edullisempiakin vaihtoehtoja, mutta me pyörittiin enimmäkseen vahnan kaupungin alueella.


Illalla päätettiin ottaa cabel car hissi ylös vuorelle. Oletin, että vaijeri hissi olisi ollut hitaampi, mutta oltiin jo vuoren huipulla varmaan alle kahdessa minuutissa! Vuoren huipulla on panoraama niminen ravintola. Jos pöydän haluu merinäköalalla täytyy varata pöytä hyvissä ajoin. Me ei ehitty varata pöytää meidän reissun ajaks, joten yritettiin onneamme ja saatiinkin pöytä! Vaikkei ihan reunimmaista saatukaan, oli siellä upeat näköalat alas merelle! Ja ravintola oli niin tunnelmallinen ja rauhallinen. Henkilökunta oli tosi mukavaa ja palvelu pelasi erinomaisesti. Ruokakin oli tosi hyvää. Syötiin hyvä kalapäivällinen. Koko paikka oli mulla tosi luksusta ja kokemus, jota ei ihan heti unohda!Päivällisen jälkeen suunnattiin toiselle puolelle vuorta kattomaan auringonlaskua.  Etelän maissa tuo aurinko laskee sen verran nopeasti, että saatiin juosta perille :D Mutta olin sen arvoista, koska sain vihdoinkin mun kaipaamat auringonlaskukuvat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)