maanantai 12. syyskuuta 2016

Viikonloppu saaristossa

Kamppailin 10 päivää flunssaa vastaan, ennenkuin se sitten iski. Makoilin keskiviikosta asti kotona tiivisti sängyssä. Onneksi perjantaina oli jo hiukan parempi olo, sillä mä lähdin kaverin ja hänen perheensä kanssa saaristoon mökille. Onneksi pääsin mukana, koska oli aivan huippi viikonloppu!
Ensinnäkin matkattiin heidän veneellään puoli tuntia saaristossa. En ollut koskaan ennen istunut sellaisen kyydissä ja pikkasen oli "kuoppaista" tietä, kun vene hyppi aalloilla :D Päästiin hyvin perille. Me kaverin kanssa saatiin käyttöön vierasmökki, joka oli niin pieni ja söpö. Mökissä oli kaksi mukavaa sänkyä ja yöpöydät + parit tuolit ja muuta ei olisi mahtunutkaan. Itse mökki oli aika moderni ja mukava tiskikoneineen ja suihkuineen.
Lauantaina oli aivan ihana aurinkoinen ilma. Oli vaikea uskoa, että syyskuussa päästäisiin 24 asteeseen! Olin vain varautunut lökäreihin ja kylmään ilmaan, joten sain kaverin äidiltä lainata vähän kesäisempiä vaatteita. Nautittiin aamupala laiturilla auringossa. Ihan huippu alotus aamulle. Siitä sitten lähdettiin seikkailemaan saaren ympäri. Tuloksena yksi pienenpieni punkki. Mutta maisemat oli sen arvoiset :D Myöhemmin käytiin vähän soutelemassa. Oli hieman raskasta mulle soudella leveellä soutuveneellä, mutta kyllä se sujui, kun vauhtiin päästiin!
Illalla nautiskeltiin drinksuja terassilla yhden naapurin seurassa. Tällä kertaa minä olin se saaren ainoa ulkomaalainen ja voin todeta, että kyllä ruotsalaiset on puheliaita, huhhu! Mökillä oli vielä badtunna eli se tynnyri, jossa on lämmintä vettä. Sanat vähän hukassa. Mutta sinne oli ihana pulahtaa auringon laskettua. Lämmin vesi poreineen tuntui niin luksukselta!

1 kommentti:

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)