lauantai 2. toukokuuta 2015

Se tulee sattumaan

Se tulee sattumaan niin paljon, että joudun jättämään tänne ihmisen, jota rakastan eniten maailmassa. Siskoni. Lähtemisestä tekee helpomman se, että siinä vaiheessa siskoni on vasta 10 kuukauden ikäinen, eikä ymmärrä lähdöstäni mitään. Ja tietysti mulla on heti tekemistä siellä perheessä eikä hiljasia hetkiä tuu kauheesti olemaan, joten se varmaan helpottaa sitä tuskaa. Tiedän, että alku tulee olemaan hankala, mutta kyllä se siitä. Olen tässä ollut kotona yksin kaksi päivää, ja nyt kun vain näen kuvan siskostani, meinaa väkisinki tulla kyyneleet. Ja kun hänen bodynsa on jäänyt pöydälle ja vain haistelin sitä. Voi kunpa sen tuoksun voisi purkittaa! Siskoni on mun pikkutaistelija (keskonen) ja ihminen, jota rakastan ylivoimasesti eniten, jonka vuoksi voisin tehdä mitä vaan. Tästä kaikesta välimatkasta huolimatta uskon, että meistä jollain tapaa tulee läheiset. Sen rakkauden voi vain aistia silmistä. Kuinka sisko aina hymyilee mulle, kun aamusin tuun moikkaamaan. Teetin ifolorilla muutamia kuvia, jotta saan ne Ruotsiin mukaan. Ja nyt kun yo-juhlat on kohta niin saan sen ikioman järkkärin ja voi kuinka tulen kuvailemaan kaikkea rakasta täältä, josta voin sitten teettää valokuvia ja ottaa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Oli jotenkin tosi koskettava postaus. Tiedän, että se on tosi vaikeeta lähtee rakkaiden ihmisten luota :( Kuinka kauaksi aikaa sä meet sinne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se vaikeeta, mut onneks en lähe kovin kauas :) Meen Au pairik noin kymmeneks kuukaudeks, mut sit oli tarkotus muuttaa pysyvästi Ruotsiin, jos vain mahdollista.

      Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)