tiistai 5. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukut 1-4

Tänä vuonna päädyin satsaamaan vähän kalliimpaan ja erikoisempaa joulukalenteriin, mihin olin ottunut. Ostin nimittäin kicksin joulukalenterin tänä vuonna sen suklaisen kalenterin sijaan. Hintaa tällä oli 399kruunua eli noi 40 euroa, joten tämä menee joululahjastakin :D Kaikki tuotteet kalenterista ovat siis kicksin omalta merkiltä. Esittelen tän kalenterin sisällön teille, koska musta on aikakin hauska kattoa millasta sisältöä eri kalenterista tulee. Minkäslaiset kalenterit teillä tänä vuonna on?


Ensimäisestä luukusta löytyi kicksin oma huulipuna. Tykkäsin tosi paljon tästä sävystä ja vaikkei tää ollukaa nestemäinen, on tää mun uus lemppari! Yritin saada tän saksilla ulos kalenterista, joten kuori vähän kärsi.


Toisesta luukusta paljastui kasvonaamio, joka tuli tarpeeseen! Tää naamio lupas poistamaan kuolleita ihosoluja ja mustapäitä. En ollu ihan vakuuttunut tästä. Mulla on sen verran kuiva iho, että naamio kirveli, mutta kyllä se asian ajoi.


Kolmannesta luukusta paljastui puhelinlankaponnareita ja  facial sponge eli puhdistussieniä tuli kaksi kappaletta. En oo ennen tommosia käyttäny kasvojenpuhdistukseen, mutta ehkä se on aika kokeilla. Ponnarit oli kiva yllätys, sillä niitä tarvitsee aina! :D



Neljännestä luukusta paljastui kuivashampoo kätevässä matkakoossa. Käytän yleensä batisten kuivashampoota, mutta tää mahtuu kokonsa puolesta laukkuun kuin laukkuun, joten varmasti tulee käyttöö.



Kaiken kaikkiaa oon ollu supertyytyväinen kalenterin tarjontaan tähän mennessä. Katotaan, ehtiikö vielä tulla pettymyksiä matkanvarrella. Olettekos te käyttäneen kicksin omaa merkkiä joskus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)