maanantai 29. toukokuuta 2017

Elämä on laiffii

Viime perjantaina lähdin jo aamupäivästä kaupungille Sinin kanssa. Vietettiin kiva päivä kaupungilla vähän shoppailen. Munhan ei pitänyt oikeasti ostaa mitään ja sainoinki, että mulla on hyvä itsehillintä, mutta mites sitten kävikään lagerhaussissa.. :D Lagerhausista saa kaikkia söpöja karkkeja söpöillä teksteillä, joten keksin ostaa sydänrasian ja täyttää sen mm. suklaapalalla, jossa luki "du är bäst", purukumilla, jossa oli teksti "kiss me quick" ja minttupastilleja tekstillä "you and me are mint to be" ja annoin sen yllätyksenä poikaystävälle. Aika meni taas ihan liian nopeesti ja vietettiin varmaan puolisen tuntia yhdessä kirjakaupassa Drottninggatanilla. Jos Tukholmassa käytte, niin kannattaa ehdottomasti poiketa siellä kaupassa "bok och bild". Sieltä löytyy tosi halpoja kortteja, pelejä, puuha/värityskirjoja ja sellasta!
Kaupungilta mä lähdin suoraan poikaystävälle ja sieltä mentiin perheen voimin kohti mökkiä ja saaristoa. Tää oli täydellinen vikonloppu mökillä. Oli aivan ihana ilma! Koko lauantai oltiin ulkona. Nautittiin aamupala laiturilla, soudettiin, otettiin aurinkoa, nukuttiin päivä unet, käytiin kävelemässä saaren ympäri, otettiin kuvia, pelattiin jalkapalloa, kylvettiin kylpytynnyrissä, kuuneltiin kaikkien lempimusiikkia, nautittiin roseviinistä auringonpaisteessa ja hyvästä ruuasta. Ainoa huonopuoli oli, että näin yhden käärmeen, joka vissiin vain luokiteltiin liskoksi, ja juoksin puoli saarta kuin päätön kana.


Sunnuntaina nautiskeltiin vain säästä ja syötiin hyvin. Ehdittiin vielä käydä soutamassakin ennen kuin suunnattiin kotiin. Pikkasen sain väriä pintaan, niin ei ihan liidunvalkoisena tarvitse Kroatiaan matkustaa :D 
Tänään ehdittiin vielä nähdä Sinin kanssa ennen kuin oli taas aika jättää hetkelliset hyvästit. Käveltiin koko Drottningatan, joten nyt on nähty molemmat päät! Käytiin kaupassa ostamassa vähän marjoja ja jätskiä ja istahdettiin nurmikolle piknikille. Onnistuin tosin sotkemaan kaikki jäätelöllä, koska se ehti sulaa ennen kuin ehdin syödä sen? Ulkona oli vain 17 astetta haha. Mutta mulla oli supermukava päivä ja nyt jaksaa taas päntätä viimeiset jutut huomiseen kokeeseen ja sitten alkaakin kahden viikon loma ennen kesätöitä! Lauantaina me lennetää Kroatiaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)