perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kohta se alkaa

Nyt on lentoliput sähköpostissa! Lento kohti Tukholmaa lähtee sunnuntaina 17.30. Tulen jo takaisin kolmas heinäkuuta. Melkein kaksi viikkoa ehdin siellä oleskella, nyt vaan toivotaan kivempaa kesäsäätä! Yhtää en tiedä mitä noi mun kaks viikkoa sisältää, mutta pianhan se selvii! Tarkotuksena ois ainaki vapaa-ajalla vihdoinki tavata mun ruotsalainen tuttu, jonka kaa oon puhunu kohta kaksi vuotta. Sitten olen hieman puhunut ranskalaisen au pairin kanssa, että nähtäis joku ilta. Hän asuukin vain noin 10 minuutin päässä Täbystä. Ja tietenkin haluaisin käydä siellä yhdestä pohjolan isoimmista kauppakeskuksista (joka siis sijaitsee noin kilometrin päästä perheen talosta).
Kamera kulkee mukana ja jotain koitan teille räpsii sieltä, jos vaan muistan! Valitettavasti mun oma kone on edelleen rikki, taisiis läppärin näyttö, niin konetta ei ole mukana, joten ensimmäiset Ruotsi-postaukset tulee kun pääsen kotiin.

4 kommenttia:

 1. Wow, oon niin kateellinen sulle koska pääset ruotsiin aupairiksi! Oon itsekin viimeaikoina unelmoinut ruotsissa työskentelemisestä, ja ruotsin kieli kiinnostaa mua ihan sikana! Oot tosi onnekas, ja mielenkiinnolla jään seurailemaan sun pian alkavaa vuotta ulkomailla :)

  http://rhythm-inside.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Jos Ruotsissa työskentely kiinnostaa kannattaa tsekkaa kans Nordjobb! :)
   Kiva et jäät seurailee :)

   Poista
 2. Ootan innolla, että pääsen lukemaan sun elämästä perheessä! Toivottavasti saat koneen kuntoon ja mukaan sitten myöhemmin :) Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan innolla, että pääsen postaamaan siitä! :D Tarkotuksena ois saada korjattuu se heinäkuussa, jotta saan sen sitte mukaan, kiitos :)

   Poista

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)