perjantai 20. lokakuuta 2017

Korridor elämää

Opiskelijana tuntuu, että elämässä ei oo muuta kun lukemista, nukkumista ja syömistä :D Lukukauden alku ei mennyt ihan putkeen, mutta en tosiaankaan anna sen lannistaa mua! Oon ollu ihan innoissani kahdesta viimeisimmästä kurssista, joka on tietysti hyvö juttu :D En oo muuta tässä kuukauden aikana tehnyt kun opiskellut, nukkunut ja ollut poikaystävän luona viikonloppuisin.
Tänään on ollut vähän erikoinen , mutta ihan huippu perjantai! Mä yllätin poikaystävän itsetehdyllä sushilla, joka oikeesti onnistu aika hyvin! Kelpas tosi hyvin herralla ja maistu kanssa ihan sushilta. On muuten niiiiin paljon halvempaa tehdä itse sushia kuin käydä syömässä sushi ravintolassa, eikä ole edes niin vaikeaa tehdä!
Koska me Oonan kanssa suuniteltiin, että suunataan jo lauantai aamupäivästä Ikeaan, niin ajattelin että ietän illan kotona niin pääsen lauantaina nopeasti stressaamatta keskustaan. Poikaystävä lähti puoli yhdeksän maissa kotia ja kun mä pääsin kotia ajattelin vaan käydä nopeasti keittiössä ja sitten palata huoneeseeni katsomaan joitain youtube-klippeja ja sitten nukkumaan. Mutta toisin kävi, sillä olen vielä yhdeltätoista kirjoittamassa täät postausta. No kävin keittiössä ja kuulin puheensorinaa meidän ruokailu/olohuoneesta ja päätin pienessä huppelissa liittyä seuraan, koska olisihan se tylsää vain kökkiä pari tuntia yksin huoneessa perjantai-iltana! No siellä istui mun naapurit, joiden kanssa oon juuri useimmin hieman höpissyt ja siellä vierähti melkein kaksi tuntia! Oli mukava vaan jutustella heidän kanssaan ja katsoa Ruotsina idolia ja tarjottiihan mulle muutama viinilasillinenkin! Ihan huippu ilta! Ja mähän joskus olin sitä mieltä, etten haluu korridor-huoneeseen muuttaa, että olisi liikaa melua ja jakaisi keittiön liian monen kanssa ja blaablaa. Toisin kävi; täällä on kyllä porukka tosi rauhallista ja myös tosi ystävällistä, että täällä on oikeisti ihana asua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan olla asiallinen kommentoidessasi :)